Inspiratietour

Bij koeckebackers is geld verdienen belangrijk en plezier maken essentieel. Maar ons hart gaat pas echt sneller kloppen wanneer we maatschappelijke impact kunnen hebben. Wanneer we mensen aanzetten om meer uit hun leven te halen.

 

Niet alleen mensen die langdurig zonder werk zitten. Nee, iedereen! Omdat er maar weinigen zijn die het leven leiden wat ze werkelijk wensen. Vanaf deze zomer organiseert Koeckebackers daarom de Koeckebackers Inspiratietour. Een reeks lezingen en workshops die jou inspireren meer uit het leven te halen.

 

Boeiende sprekers, ondernemers, doeners en denkers laten je verder kennis maken met de ‘betekenis economie’ en nodigen ook jou uit hier zelf onderdeel van te zijn.

 

Met trots presenteren wij onze eerste lezing ‘Gelukkig ben ik rijk’.

 

 

Froos Vullings (gelukkigbenikrijk.nl) is getrouwd, heeft 3 kinderen en is 55 jaar oud. Hij woont in het oosten van het land, in het buitengebied. Eigenlijk is hij een hele gewone man, maar wat zijn leven bijzonder maakt is dat hij goed kan materialiseren. Hierdoor lijkt het alsof hij buiten gewone dingen in zijn leven laat gebeuren.  Momenteel houdt Froos zich als ondernemer bezig met morele energie, frequentie technologie en het geven van de cursus „gelukkig ben ik rijk”.

 

Over deze laatste cursus geeft hij woensdag 6 juli een lezing.

Locatie: Midwest, Cabralstraat 1, Amsterdam

Start: 20:30 uur  Inloop: 20:00 uur

Toegang 5 euro ( inclusief gratis koffie en koeck!)

Schrijf je in via inspiratietour@koeckebackers.nl

 

“Na deze lezing begrijp je waarom we AL – EEN zijn en niet ALLEEN, waarom je hart volgen mogelijk is voor iedereen en hoe je jouw dromen waar kan maken. Na deze lezing is de keuze aan jou: Ga jij je leven leiden dat je (eigenlijk) wenst?”

 

 

 

Sterke teksten door: Sidney Vollmer

De Oscar voor beste plaatjes: Out of Focus