Wil je met jouw bedrijf ook kansen bieden?

 

Boek Angel en maak van jouw bedrijfsborrel dit jaar een écht feestje.

Benieuwd naar Angels sound? Check Facebook, SoundCloud & Instagram.

Angel heeft een droom: mensen inspireren met haar muziek. Van jongs af aan is muziek deel van haar leven. En kan ze haar gevoel kwijt in de woorden en ritmes van de nummers die ze schrijft. In onze bakkerij in de Amsterdamse baarsjes mochten we de afgelopen negen maanden steeds vaker genieten van Angels talent. Radio aan en meezingen.

 

Na negen maanden is Angel klaar met haar training. Als koekebakker was er geen ruimte voor haar op de arbeidsmarkt. Als koeckebacker vond ze haar zelfvertrouwen terug, en leerde ze haar skills in te zetten om ons bedrijf en ons team verder te helpen. Tijd voor een volgende stap! Met een nieuwe baan op zak, wil Angel nu niets liever dan aan de slag met een professionele zangcoach. En jij kunt helpen!

Hoe dan?

Angel ontwikkelde een te gek optreden voor jouw bedrijf. Zodat jullie bedrijfsborrel dit jaar een echt feestje wordt. En Angel haar zangcoach kan betalen. Wil je dat ook jouw bedrijf kansen biedt? Laat je team inspireren en boek Angel voor een optreden. Wij nemen contact met je op om je wensen te horen en de details te bespreken.

Laat hier jouw contactgegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Sterke teksten door: Sidney Vollmer

De Oscar voor beste plaatjes: Out of Focus