Wij zoeken versterking!

Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen en te stralen! Bij Koeckebackers bewijzen we iedere dag opnieuw dat dit mogelijk is. We zijn dan ook trots dat onze organisatie groeit en collegiale versterking nodig is.

 

Wij zijn altijd op zoek naar koeckebackers die niet langer langs de zijlijn willen staan en een kans nodig hebben om het roer om te gooien.

 

Dit keer zouden we ook graag kennis maken met:

  • Een mensgerichte bedrijfsleider/ banketbakker
  • Flexibele productiemedewekers (oproepkrachten)

 

Bedrijfsleider/ banketbakker
Fulltime / 38 uur per week

Jij wordt blij van bakken en van mensen. Jij zoekt altijd de gezelligheid op, maar weet ook wat hard werken is. Je bent perfectionistisch en wordt blij van een mooi product en pure ingrediënten. Jij durft verbinding te maken door het tonen van kwetsbaarheid en hebt aandacht voor de mensen om je heen. Je bent van nature georganiseerd en houdt van netjes werken. Je bent een betrokken persoon en niet bang om de leiding te nemen in de bakkerij.

 

Daarnaast heb jij:

  • een bakkersopleiding en/of ervaring in de bakkerswereld.
  • ervaring in het aansturen van medewerkers (pre)
  • een woonplek in (of op reisafstand van) Amsterdam

 

Takenpakket

Als bedrijfsleider/banketbakker stuur je de productiewerkzaamheden aan in onze ambachtelijke koeckbakkerij. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 10 medewerkers en werkt samen met 1 collega banketbakker. Jij bent  eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de bakkerij. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop, kwaliteit, productieplanning, aansturing van de medewerkers, productinnovatie, hygiëne, urenadministratie en de logistiek.
En natuurlijk, zoals Koeckebackers dat doen…. wordt elke gast in de bakkerij/winkel hartelijk ontvangen.

 

Wij bieden jou:

  • een marktconform salaris en mogelijkheden tot groei binnen de organisatie
  • een lekkere werkplek in Amsterdam West waar het altijd naar versgebakken koeck ruikt
  • leuke collega’s, vol met inspirerende verhalen
  • flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatieven
  • extra’s; zoals deelname aan coaching sessies, bootcamp en andere trainingen die onderdeel zijn van het talent ontwikkelprogramma.

 

 

Heb je interesse in deze leuke functie? Laat het ons dan weten via beste@koeckebackers.nl of kom gerust even langs in onze bakkerij; Cabralstraat 7 te Amsterdam.

 

 

 

 

 

Sterke teksten door: Sidney Vollmer

De Oscar voor beste plaatjes: Out of Focus