Een geschenk dat het verschil maakt

Als je een kado wil geven aan je medewerkers, je klanten of relaties, wat is dan mooier dan een kado waar je het verschil mee maakt.  Dat smaakt een stuk lekkerder, toch?!

Bekijk ons verhaal
Bekijk Koecklijst

Een aantal van onze trotse samenwerkingen

Tijdens de Corona periode hebben we gezien dat Nederlanders naar elkaar omkijken. Er voor elkaar zijn in moeilijke tijden. Dat past wel een beetje bij ons. We wisten al dat ons assortiment het goed deed rondom kerst maar het afgelopen jaar hebben we door het jaar heen ook veel medewerkers, klanten en relaties van veel mooie bedrijven kunnen blij maken met impactvolle Koeck-geschenken.

Een kansrijk verhaal

Koeckebackers staat voor een samenleving waarin niemand op voorhand wordt buitengesloten en iedereen een kans krijgt om mee te doen. Bij ons draait het om onze Koeckebackers. Mensen die al een tijdje buiten spel staan in het leven, maar besloten hebben het roer om te gooien. Naast een betaalde baan in de bakkerij helpen we hen ontdekken wat er nodig is om een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt.

Bekijk ons verhaal

Dat is andere koeck!

Pak nu jouw kans voor het geven van een kado met impact. Ben je benieuwd naar onze concepten en de mogelijkheden, download dan hieronder de koecklijst. Bij grotere aantallen is maatwerk ook mogelijk. Neem dan vooral contact met ons op want we denken graag met je mee over een mooi concept.

Bekijk onze koecklijst
mutsjes 2.0