Inspiratie

INSPIRATIE

 

Écht impact creëren is alleen mogelijk wanneer elke organisatie in Nederland gelooft dat er voor íedereen een kans moet zijn om te stralen. Dat doen we samen, niet alleen.

Ben jij benieuwd hoe jij met jouw organisatie het verschil kan maken?

Laat je dan inspireren door De Betekenis Brouwerij. De Betekenis Brouwerij is opgezet door Koeckebackers en maakt inzichten rondom betekenisvol ondernemerschap, inclusie en talentontwikkeling op de werkvloer beschikbaar voor organisaties die meer waarde toe willen voegen.

Vanuit De Betekenis Brouwerij bieden wij een tweetal inspiratiesessies aan die gecombineerd kunnen worden met gezellige Koeckebackers bakworkshop.

 

The Art of Impact is een beknopte inspiratiesessie van 30 minuten waarbij het verhaal, de methodiek en het verdienmodel achter Koeckebackers verder worden toegelicht.

Purpose to the people is een inspiratiesessie van 90 minuten waarin dieper wordt ingegaan op de vraag hoe je met elkaar een betekenisvolle organisatie vorm geeft.

 

Ben je op zoek naar een passende invulling van je eigen event of bijeenkomst?

Komt voor de backer! Joep Langen (keynote speaker, moderator en mede oprichter van Koeckebackers) weet het publiek altijd te raken met zijn eerlijke verhaal en bevlogen manier van vertellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. beste@koeckebackers.nl

TEDx Talk Koeckebackers