#Mutsjes

LATEN WE SAMEN ZORGEN DAT IEDEREEN ER WARMPJES BIJ KAN ZITTEN! Koeckebackers introduceert Mutsjes.

Nu we de laatste zonnige dagen achter de rug hebben dient de winterplanning zich aan. De maanden waar alle koeckebackers lekker hard op gaan. Buiten is het ijzig koud. Binnen hangt de geur van verse koeck. Toch deelt niet iedereen mee in onze hartverwarmende winterpret.

Ondanks alles wat we tot nu toe hebben bereikt kunnen we nooit íedereen helpen. Er zijn bijvoorbeeld mensen die we niet aannemen omdat ze geen thuis hebben. Moeten we die dan in de kou laten staan? Nee! We bedachten Mutsjes: Lekkers voor de feestdagen: grote, chique chocoladepepernoten, zo groot als onze koeckjes, in een kekke cadeauverpakking. Samen met een warme wintermuts.

√Čn als je zo’n doosje mutsjes koopt (voor jezelf of om cadeau te doen) geven wij namens jou net zo’n lekkere zachte wintermuts weg aan het Leger des Heils. Zo zit iedereen er deze winter warmpjes bij.

Mooi toch?!

Maar zoals je ziet hebben we alleen nog maar een tekening. Om de Mutsjes daadwerkelijk in productie te kunnen laten gaan moeten we er op voorhand 2000 verkopen. Ze doen het perfect als een sinterklaaspakket, relatiegeschenk, als zomaar-cadeau of kleinigheidje met een goed verhaal. Al zeggen we het zelf. Mail voor een offerte naar Saskia@koeckebackers.nl.

Ps. Mocht je de mutsjes nou zelf willen verkopen, Lekker! We kunnen ze ook in grootverpakking leveren. Mailt u maar!