Programma

PROGRAMMA

 

Wat is het Volg je Hart programma ?

In een periode van 12 maanden bieden wij, naast een betaalde baan, ontwikkeling op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dat is de vaardigheid om richting te geven aan je eigen leven.

Het doel is om deelnemers uit te laten zoeken wat zij diep van binnen willen. Om vervolgens te bepalen wat de eerst haalbare vervolgstap is. Dat gebeurt aan de hand van dieptecoaching, werkbegeleiding, reflectiebijeenkomsten, trainingen, workshops en sport.

De basis is bewustwording van eigen gedrag.  Deelnemers worden uitgedaagd om zelf te kiezen met welk nieuw gedrag zij willen experimenteren. Immers, zolang je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Gedurende het programma staan de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ centraal. Deelnemers worden niet vakinhoudelijk opgeleid tot bakker, maar persoonlijk ontwikkeld tot waardevolle (operationele) medewerkers.

Aan het eind van de 12 maanden worden deelnemers ondersteund bij het vinden van een nieuwe werk- of opleidingsplek.

 

Wanneer ben je een échte Koeckebacker !?

Wat ons betreft zijn we allemáál Koeckebackers. Echter, het VOLG JE HART programma richt zich op jonge mensen tussen de 17 en 35 jaar die in de kern 100% inzetbaar zijn, maar niet zelfstandig aan een baan kunnen komen.

Heb jij zo nu en dan het gevoel dat je er niet toe doet? Word jij zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Lukt het je niet goed om kansen te verzilveren? En heb jij wel behoefte aan GELD, RESPECT en ZEKERHEID VOOR DE TOEKOMST? Ben je bereid om hier hard voor te werken?

Dan kan het VOLG JE HART programma van Koeckebackers wel eens iets voor jou zijn.

 

Kan ik zomaar solliciteren?

Natuurlijk, solliciteren bij Koeckebackers kan altijd. We werken zelfs met het principe van Open Hiring. Een baan zonder sollicitatiegesprek. Meer informatie kan je vinden op www.openhiring.nl.

Helaas is er niet voor iedereen een plek in het Volg Je Hart programma. Als je hier aan deel wilt nemen is het volgende  belangrijk:

.

  • Je hebt een vaste woon & verblijf plek
  • Het lukt je niet om (blijvend) werk te vinden   
  • Je bent gemotiveerd om weer te gaan werken
  • Je vindt het interessant om meer te leren over jezelf
  • Je bent bereid te investeren in je eigen ontwikkeling

 

Nog steeds interesse en voldoe je aan de eisen? Word vandaag nog een échte Koeckebacker!

In het filmpje hieronder zie hoe Angel haar VOLG JE HART programma heeft afgerond. Haar ‘kans campagne’ was een groot succes. Binnen 14 dagen was de doelstelling behaald.