Onze oud talenten

ONZE OUD TALENTEN

Maak kennis met deze ‘oud’ Koeckebackers!

ANGEL

Weet hoe het is om zich onzeker te voelen en het vertrouwen in mensen om haar heen even kwijt te zijn. Bij Koeckebackers greep Angel de kans aan om invulling te geven aan haar hartewens; mensen inspireren met haar muziek.

PABLO

Pablo was misschien wel het liefste jongetje van de klas. Vanaf zijn pubertijd werd dat 180 graden anders. De harde wereld waarin hij terechtkwam, heeft hij inmiddels achter zich kunnen laten. Via Koeckebackers heeft hij een baan bij de VU gevonden.

 

KARINE

Karine kwam voor de liefde naar Nederland, maar kende een ongelukkig huwelijk. Bij Koeckebackers vond zij de kracht om duidelijke keuzes voor zichzelf te maken. Ze is verhuisd en vond via Koeckebackers een baan bij Eurest.

 

LUCA

Luca was de laatste programmadeelnemer in Amsterdam. Door angstaanvallen raakte hij zijn zelfvertrouwen volledig kwijt en kwam hij in een sociaal isolement. Bij Koeckebackers heeft hij  zichzelf  hervonden. Nu heeft hij een baan in de Horeca.

 

JELMER

Jelmer had al ruim 10 jaar een bijstandsuitkering. Door zijn softdrugsgebruik was hij niet in staat een baan te vinden. Bij Koeckebackers heeft Jelmer de keuze gemaakt voor leven in plaats van overleven. Na Koeckebackers mocht hij starten bij Carré.

 

 

Ben jij benieuwd hoe jij met jouw organisatie het verschil kan maken?

Laat je dan inspireren door De Betekenis Brouwerij. De Betekenis Brouwerij is opgezet door Koeckebackers en maakt inzichten rondom betekenisvol ondernemerschap, inclusie en talentontwikkeling op de werkvloer beschikbaar voor organisaties die meer waarde toe willen voegen.

Vanuit De Betekenis Brouwerij bieden wij een tweetal inspiratiesessies aan die gecombineerd kunnen worden met gezellige Koeckebackers bakworkshop.

 

The Art of Impact is een beknopte inspiratiesessie van 30 minuten waarbij het verhaal, de methodiek en het verdienmodel achter Koeckebackers verder worden toegelicht.

Purpose to the people is een inspiratiesessie van 90 minuten waarin dieper wordt ingegaan op de vraag hoe je met elkaar een betekenisvolle organisatie vorm geeft.

 

Ben je op zoek naar een passende invulling van je eigen event of bijeenkomst?

Komt voor de backer! Joep Langen (keynote speaker, moderator en mede oprichter van Koeckebackers) weet het publiek altijd te raken met zijn eerlijke verhaal en bevlogen manier van vertellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. beste@koeckebackers.nl

TEDx Talk Koeckebackers